Wednesday, February 2

jantan ke betina?

title agak kasar.
tapi aku nak citer tentang kejantanan atau kebetinaan lappy / pc.
first time aku dapat tau yang lappy / pc ada jantina.
agak ketinggalan zaman kot.
aku dah try.
pc kt office ni..
jantan.
jantan bersuara garau.
patut la aku dan pc tak boleh berpisah.
asyik nak melekat je.
gatal.

mai aku ajar step nak detect jantina lappy / pc korang.
in case kalau ada yang belum tau..kan?
  1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
  2. Save as type kepada All Files.
  3. Save as = love u.vbs
  4. bila dah save..double click file yang di-save tadi. dengar suara "i love u" tu..jantan ke betina?

credit to:Elia

2 comments:

bjay69 said...

lappuy sy kuar suara betina cikmayat.

cikmayat menekan keyboard said...

suara sopan ke suara ayu? :)