Monday, February 14

budget stressss

rehat kejap.
letih perah otak buat report.

wah!!

laju je tangan menaip kannnnn kalau update blog..
=_="
kalau taip report..hoih lemmmmmmbap gila.

ye la.
report..nak kena guna ayat formal.
blog..suka ati aku la nak guna ayat macam mana.
kannnn?
**alasan**

aku baru sedar,perasan,terperasan.
kalau otak aku nak jalan dengan betol..
eh otak boleh berjalan-jalan ke??
maksud aku..otak aku berfungsi dengan betol time keje.

ok.

otak akan berfungsi dengan betol kalau aku buat keje sambil dengar laju jiwang.
sambil buat keje,
sambil dengar lagu,
sambil menyanyi lagu sedih,leleh dengan gumbiranya.
gila.
dah macam habit dah.



awak,please try again.

2 comments:

maria_m0hamadiah said...

lembu tu comel. nak..^_^

cikmayat menekan keyboard said...

lembu tu member cikMayat yang bagi ^^,V
comel kan??