Wednesday, July 3

Assalamualaikum. Hello. Hi. Bye bye then.

Hmm kek mano den nk start nih.
dh dokek stengoh taun x mnulih.
*fefeling org nogori sat nah*

end of 2012 & half of 2013
banyak benda yang jadi
mostly cerita sedih
takde yang happy
*aku rs*
tapi normal la kan manusia lebih nampak benda -ve dr +ve nya

cerita tukar seksyen
cerita breakup
cerita kenduri kawin abang aku
cerita register adik llaki aku

tapi

satu cerita yang paling tak bleh lupa
dan
tak kan aku lupa

dapat call dari Umie
walaupun pagi2 tu dah bersembang kencang ngan Umie

rasa pelik
rasa tak sedap hati
sebab Umie jarang call time aku keje
melainkan btol2 emergency,
sebab suara Umie lain macam

feb 28th, 2013
1&the only Ba dijemput Illahi
Allah je tau kt mana aku nk cari kekuatan
depan famili aku buat2 ok
dalam hati?

Allah dah temukan aku dgn ayah tiri
 terbaik kat mukabumi ni
Allah sempat pinjamkan kejap je
Walaupun kejap
arwah dh buat yg terbaik
selama 22 tahun ni
Semoga Allah dapat balas semua jasa Ba

ok aku takleh meleret part ni
*saat menaip ni pom air mata bleh menitis*

i miss him badly :'(





1 comment:

Siti Hayati S.hamid said...

walaupun post ni sangat ringkas tapi akk pun sedih.. rasa nak mengalirkan airmata.. tapi apa2pun yg pergi ettap pergi.. yg tinggal kena teruskan perjuangan.. akk dh rasa bila arwah mak pergi.. semoga arwah ayah tiri pija diletakkan bersama org2 yg soleh..amin