Tuesday, June 14

pantang #2

geram giler bila masuk je toilet..
urusan terbantut.

sebab-sebab membantutkan "urusan rasmi" aku!

#1
aku baru je masuk,dah ada yang ketuk pintu.
terbantut.

#2
ada "balak" yang dah kembang dalam mangkuk toilet.
yang ni bukan setakat terbantut.
nak muntah weh!!!
makhluk Allah ni tak tau fungsi flush toilet gamaknya.
nak kena letak how-to-use-menatang-flush-toilet gamaknya.
baru la reti!

#3
sisa-air-kuningkuningan dalam mangkuk toilet jugak!
hancing!
hamis!

#4
tisu-tisu dah membengkak dalam mangkuk toilet!
terbantut!

nak je buat spot check kat umah mereka ni.
agak-agak kat toilet umah pom macam ni jugak ke?
"=_=

2 comments:

ZALIYATI said...

eiii....sapa punya keje la tu...x pandai jg kebersihan langsung..rsnya masa zaman2 akk dok tingkat atas dulu, x penah lagi perkara mcm ni..tampal la memo beso2, ajo mcmana nak flush lobang tandas tu...

cikMayat said...

tak tau la sape punya keje.ingatkan kat public toilet je ada kes cam gini.kat ofis pom sama. "=_=